Inloggen

Recent nieuws

Project ruimte

Beste ouders/ verzorgers,  

Zoals u weet zijn de kinderen druk bezig met het project over de ruimte.  
We sluiten het project af op donderdag 6 april met een feestelijke avond waarbij we laten zien wat de kinderen hebben gedaan en geleerd. Elk klaslokaal is een bezoekje waard. 

Ook wordt er deze avond geld opgehaald voor het goede doel.  Mede hiervoor zal een veiling plaatsvinden. Iedere groep heeft een mooi ruimtekunstwerk gemaakt. 

Naast de veiling zal er ook een speurtocht verkocht worden. Uw kind kan de speurtocht al op woensdag 5 april of donderdag 6 april bij de leerkracht kopen. De leerkrachten hebben niet veel wisselgeld, dus  gepast betalen is erg fijn. De speurtochten kosten € 1,- en de opbrengst zal naar het goede doel gaan. Wanneer de kinderen de speurtocht helemaal hebben gedaan, kunnen zij deze bij de bar inleveren in ruil voor een lekkere beloning. 

Bij de bar kunt u terecht voor een lekker kopje koffie, thee of limonade. 
Zelf gebakken lekkernijen zijn van harte welkom om te verkopen voor het goede doel. Deze baksels mogen op de afsluitavond afgegeven worden aan de OR bij de bar in de hal. 
Op de Oudelandselaan kan de OR nog hulp gebruiken achter de bar. Heeft u nog een half uurtje over, dan kunt zich aanmelden via de flip-over in de hal of via margotreijnhoudt@me.com of klipperor@roosnl.com 

Kortom één groot feest, zorg dat u erbij bent!  

Hieronder het tijdschema voor de avond op een rij:  

17.25 uur: deuren open  
17.30 uur: start projectavond  
18.00 uur: veiling ruimtekunst in de hal  
19.00 uur: einde projectavond  

Groetjes de projectwerkgroep  

PS vergeet dus uw portemonnee met muntgeld niet;-)

laatst bijgewerkt op: 01-05-2017
Bekeken: 1055 keer

Lees ook dit