Inloggen

BSO / IKC

In Berkel en Rodenrijs bieden verschillende instanties buitenschoolse opvang aan. We werken samen met alle verschillende BSO’s. 

BSO De Vuurvlinder verzorgt de opvang bij het schoolgebouw aan de Gouden Uillaan. (samen met BijDeHand werken we nauw samen om te komen tot de vorming van een IKC (integraal kind centrum).

BSO De Vuurvlinder
onderdeel van kinderopvang BijDeHand

Buitenschoolse opvang (BSO) is voor kinderen op de basisschool en staat voor vrije tijd én plezier. De activiteiten en het speelmateriaal zijn afgestemd op de leeftijd en de wensen van uw kind. We sporten, knutselen, dansen, bouwen of koken. Teveel om op te noemen. Vanzelfsprekend worden de kinderen begeleid door onze professionele medewerkers. Ook bieden wij huiswerkbegeleiding. En als uw kind even niets wil doen na een drukke dag op school, is het natuurlijk ook goed! Ook in de vakanties kan uw kind bij ons terecht. Ons uitgebreide vakantieprogramma biedt activiteiten voor alle kinderen. Kom gerust eens langs!

Bijzonder BijDeHand

Kinderopvang is een onderdeel van de opvoeding en begeleiding van kinderen in een belangrijke ontwikkelingsfase van hun leven. Daarvan zijn wij ons bewust. Wij zorgen voor een pedagogisch verantwoorde, veilige en warme omgeving, waarbinnen uw kind zich geborgen en plezierig voelt. En dat maakt ons BijZonder BijDeHand!

Wat bieden wij bij BSO De Vuurvlinder?
Voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur.
Naschoolse opvang tot 18.30 uur.

Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Uw kind is van harte welkom!
Kinderopvang is iets heel persoonlijks. Het gaat over mensen, sfeer, inrichting en kleur. Kom gerust eens kijken op onze locatie. Wij geven u graag een rondleiding. Voor informatie kunt u terecht  bij locatiemanager  Annelies van Milligen via 06 – 22 99 83 52 of bdh.lm.26@kov-bijdehand.nl of onze website www.kov-bijdehand.nl.

Tot op de BSO!

De BSO van De Paddestoel bevindt zich aan de Anthuriumsingel. 
Aan Het Hoge Land kunt u BSO Hakuna Matata vinden. 


Als u gebruik wilt maken van buitenschoolse opvang, dan kunt u zelf contact opnemen met één van deze organisaties aangezien u zelf met hen een overeenkomst voor opvang aangaat.

vz